© Powered by SiteSpirit

 
gg-logo.png

Over ons

DSC00306.jpg

Gré van der Velden

Na het behalen van het Eerste Hulp diploma ben ik actief geweest bij diverse activiteiten via een EHBO vereniging en na enkele jaren ook bij het Rode Kruis

Bij de volgende Eerste Hulpinzetten heb ik ook veel kennis opgedaan:
- Lowlands;
- Circuit Zandvoort (diverse evenementen);
- SIGMA Flevoland;
- Rode Kruis Urk (diverse evenementen).

Na het behalen van de instructeursopleiding in 1998 en het geven van diverse opleidingen, ben ik op 2 januari 2000 gestart met G & G Opleidingen Eerste Hulp & BHV.

Na een start met enkele klanten zijn we uitgegroeid tot een bedrijf waar buiten Guus en mijzelf regelmatig 5 oproepkrachten werk voor ons invullen.


P1000847 - kopie.jpg

Guus van der Velden

In 1999 heb ik mijn instructeurs diploma gehaald. Daarna heb ik zeven jaar bij een werkgever les gegeven.
Door uitbreiding van het bedrijf van Gré bestond de mogelijkheid om dit bedrijf samen te gaan runnen en dat doen we tot op heden met heel veel plezier.

In 2009 heb ik als aanvulling op het EHBO-docentschap mijn papieren gehaald om de kleine blusmiddelen te mogen instrueren en ontruimingen te organiseren. Vanaf die tijd kunnen we zelf de gehele BHV-training verzorgen. Verder waren ik net als Gré actief bij Het Rode Kruis en SIGMA (Snel Inzetbare Groep ter Medische Assistentie). Gezamenlijk zijn we bij veel evenementen aanwezig geweest.

In het verleden hebben we op Zandvoort diensten gedaan op de ambulance en hebben we daarvoor een speciale training gehad. Voor het SIGMA zijn we regelmatig mee geweest met de ambulance om de samenwerking met het SIGMA te bevorderen en natuurlijk de kennis zo veel mogelijk uit te breiden.
G&G NRR Oranje kruis

G&G Opleidingen Eerste Hulp & BHV - Vijfherenlanden 90 - 8245 BC - Lelystad